AnaSayfa AnaSayfa  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Nisan 2009 Celp Dönemi
 Dovizli Askerlik Forum :: Dövizli Askerlik 2009 Celp Dönemleri :: Nisan 2009 Celp Dönemi
Mesaj icon Konu: NISAN 2009 - RUSYA / MOSKOVA - burdur 58. piy. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
jaaseen
Newbie
Newbie

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı jaaseen Cevaplabullet Konu: NISAN 2009 - RUSYA / MOSKOVA - burdur 58. piy.
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 6:06am
arkadaslar 114. donem nisan 2009 celp donemi rusya & moskovadan varsa yazisalim...!
IP
parazit41
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 5
Alıntı parazit41 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25 Mar 2009 Saat 10:20am
selam. Rusya Moskovadan gidiyorum burdura. 1 Nisanda oglen bulusma noktasi olan caybahcesinde olacagim. Mert ben bu arada. Sende 1 Nisanda geleceksen orada bulusalim. Selamlar
IP
arslan-denizli
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 2
Alıntı arslan-denizli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06 Sep 2009 Saat 5:31am

Mrblar;

Benim  şöyle bi sorum olacak.04/05/2007 den bu tarafa rusya moskovada x... ' firmasında çalışmaktayım.şimdiye kadar bedelli askerlik yapmayı düşünmüyordum, fakat bazı durumlardan dolayı bedelli askerlik yapmak zorundayım.Ama şöyle bi durumla karşılaltım. Benim eskiye yönelik günlerimi saymaları için benden eski oturum kartlarımın vizemin ve çalışma kartlarımın fotokopsini istiyorlar.Ben çalışma kartlarımın fotokopisini şirketten aldım. Ama vize ve oturum kartlarımın fotokopisi yok nerden bulabilirim.FMSO dan alabilirim diye düşünüyordum fakat FMSO bu belgeleri vermiyormuş. Şirket bunların fotokopisi arşivmizde yok diye söylüyor.Bunların fotokopisini şirket saklamak zorundamı yada bu belgeleri FMSO vermiyeceğim diyebilirmi? 
       Bu konularda bilginiz varmı? yada tanıdığınız biri. sonuçta benim burada çalıştığım belli.sigortalarımı yatırttım.pasaportum değişmedi,aynı ve giriş çıkış tarihleri üzerinde.cevap verebilirseniz sevinirim. saygılar
IP
turharun
Newbie
Newbie

Alıntı turharun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12 Jul 2010 Saat 7:51am
Moskova'ya gitmeden önce yapılması gerekenler
Sevgili arkadaşlar gideceğiniz ve göreceğiniz ender güzellikteki sanat ve tarihin buluştuğu yer Moskova
kendine munasır hoş bir yer. gidecek arkadaşlara 2 tavsiyem var bunlardan birincisi otel konusunda
sakın arkadaşlar otel rezervasyonu yapmayın yaptıysanızda iptal edin studyo tarzı 1+1 yada 2+1 biçiminde evler var günlüğü 45 usd başlıyor.
şehir merkezine olan yakınlığa göre fiyatları artmaktadır otele göre çok daha uyguna kalabilirsiniz.
diğer konu ise uçak bileti alma konusunda hep kafamız karışır. sebebi ise fiyatlar arasında çok fiyat farkları bulunmaktadır eger istanbulda yaşıyorsanız aksaray daki seyahat acentalarından Moskova ve hatta tüm eski doğu bloku ülkelerin
uçak biletini ucuza alabilirsiniz ve birde kesinlikle uçak biletini son haftaya bırakmayın mümkunse en az 1 öncesinden rezervasyon yapiın. istanbul dışındaki arkadaşlara da 2 web sitesi öneriyorum
1- http://www.packagetoursturkey.com
2- http://www.touroperatoristanbul.com
bu firmadan yuzde 10-15 indirimli uçak bileti bulabirsiniz.

saygılarımla
IP
privatetur
Newbie
Newbie

Alıntı privatetur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17 Aug 2010 Saat 8:01am
2009 yılı yaz aylarımı Moskova da geçirdim. Zamanımın büyük çoğunluğunu gezmeye ayırdığım için,2 ay süre için de olsa,
insanlar ve şehir hakkında önemli bir bilgi ve tecrübeye sahibim..
Ne kadara mal olacağı kişiye göre değişiyor. Uçak biletlerine bak gidiş dönüş, neler alacaksın, ne kadar harcayacaksın,
nerede kalacaksın (hostel, hotel, vb.) kendine göre bir plan yap ve ona göre araştır ya da tur ile git, kalacağın yer ve ücret de
belli olsun böylece.

Benim arkadaşlara tavsiyem otele çok para harcamayin. sebebi ise zaten yurt dışına uyuma gitmiyorsun, gecelerin gec saatlerine kadar
gerek sehri dolaşmak gerekse eglencesi zaten seni.. bir bankta bile uyusan sorun olmaz.. amaç burda gezmek.. çok istiyorsan uyumayi
o zaman tatilde ne işin var.. bilet konusunda http://www.privatetoursinistanbul.com internet adresindeki seyahat acentasindan aldim..
yuzde 5- 10 arasinda indirimli aldim.. yanlız bileti erken almayi unutmayin arkadaşlar..

herkese selamlar
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bu Sayfa 0.047 Saniyede Yüklendi.