AnaSayfa AnaSayfa  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Ocak 2010 Celp Dönemi
 Dovizli Askerlik Forum :: Dövizli Askerlik 2010 Celp Dönemleri :: Ocak 2010 Celp Dönemi
Mesaj icon Konu: Ocak 2010 Harika Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
senol74
Newbie
Newbie

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı senol74 Cevaplabullet Konu: Ocak 2010 Harika
    Gönderim Zamanı: 09 Jan 2010 Saat 4:24am
Herkese selamlar bugün 09.01.2010 dün yanı cuma günü yemın törenı yaptık yaklasık 1 saat sürdü 2070 dövızli vardı iyiki ocak ayında gelmısım havalar süper hersey burada forumda anlatıldıgı gibi ben almanyadan katıldım ayrıntılı olarak dönüste yazacagım 23.01.2010 teskere ınsallah sorusu olanlar yazabılır cıkınca yanıtlarım ama kısaca hersey umdugum gıbı koğuslarda 20 kısıyız cok süper sunu söyleyeyım ne olursan ol ÖNCE INSAN OL burada bunu cok ıyı anladım cünkü ınsan olursan herkesle anlasabılıyosun herkese selam HER TÜRK ASKER DOGAR....
IP
umitu
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 76
Alıntı umitu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25 Jan 2010 Saat 9:41am
arkadasim selamlar,
herseyden once hayirli tezkereler diliyorum.eger cevaplaya bilirsen sana bir-iki  sorum olacak,yanimizda goturecegimiz seyler le ilgili,yada oradan alabilecegimiz seylerle ilgili ,birde ulasim konusunu anlatabilirsen cok sevinirim.burada bir cok arkadas yasadiklarini yazmis ,sagolsunlar.fakat orada olan bir kisi olarak ve sicagi sicagina sende deneyimlerini yazarsan iyi olur diye dusunuyorum.askerlikte iyi gunler gecirmeni temenni ederim.
IP
umitu
Groupie
Groupie

Alıntı umitu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25 Jan 2010 Saat 9:43am
arkadasim kusura bakma,detayli olarak okumamisim mesajini ,Thumbs%20Downterhis olmussun bile.haydi gecmis olsun sana.
IP
senol74
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 9
Alıntı senol74 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26 Jan 2010 Saat 3:28am
Kardes öncelikle sana simdiden hayirli teskereler. Ben askere almanyadan gittim.Önce ayin ikisinde teslim oldugum icin bir gece antalyada kaldim otelimi daha önce ayirttim.Antalya nin her yerinde kamil koc yazaneleri bulunuyor, buradan biletini aliyorsun ve servisle seni otogara kadar götürüyorlar, Antalya Burdur arasi 12 tl. ve 1,5 saat sürüyor.Burdur da otogarda askeriye servisi mevcut yada yaya olarak 20 dakika falan ancak taxi ler 50 tl ye götürüyorlar dikkat...Yaninda bana kalirsa tras takimi ve ilk iki üc günlük giyecek haric (ic camasiri ve corap) ve hafta sonlari carsiya cikarken giyeceklerin haric fazla birsey getirmene gerek yok orada hersey cok cüzi fiyatlarla satiliyor.Sakin olaki kendini askere gidiyorum diye sartla cünkü bazi sorumsuz kisiler yüzünden ictimalarda fazla bekliyorsun.Siraya girmissin nöbetci cavus sayi alacak adam siradan cikip kahve almaya gidiyor ,sigara iciyor adam sus diyor bazilari hala daha sohbete devam ediyor allah yeni cavus olan arkadaslara kolaylik versin cünkü Ocak ayinda cogu cavuslar terhis olmustu bizimle beraber. sorusu olanara cevap yazabilirim zaten cogu kimse ayrintilariyla anlatmis benim tekrar ayrintilara girmeme gerek yok......
IP
MZ_asker54
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 30
Alıntı MZ_asker54 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28 Jan 2010 Saat 4:30pm
1TB 2bl 2tkm 2mng 2213 hidayet selamlar
IP
malatyaserdari
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
Alıntı malatyaserdari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 7:04am
slmlar tum arkadaslara bende ocak 2010 döneminde askerligi dahte olarak yaptim.NE MUTLU TURKUM DIYENE diyorum,o askeri elbiseyi giymek ve TURK ORDUSUNUN bi ASKERI olmak bi seref onurdu benim icin;bu onur ve gurur icinde ordaki hic bir olumsuzlugu,zorlugu,dengesiz insanlari(malatyaliyim diye ayrimcilik yapacak kadar gerizekali)kisileri ne ciddiye aldim nede ugrastim.Gayet mutlu bi sekilde görevimi yerine getirdim.ALLAH bu hakli gururu ve TURK ASKERI olmayi tum arkadaslarimiza nasip etsin:)
IP
umitu
Groupie
Groupie

Alıntı umitu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 3:25am
Orjinalini yazan: malatyaserdari

slmlar tum arkadaslara bende ocak 2010 döneminde askerligi dahte olarak yaptim.NE MUTLU TURKUM DIYENE diyorum,o askeri elbiseyi giymek ve TURK ORDUSUNUN bi ASKERI olmak bi seref onurdu benim icin;bu onur ve gurur icinde ordaki hic bir olumsuzlugu,zorlugu,dengesiz insanlari(malatyaliyim diye ayrimcilik yapacak kadar gerizekali)kisileri ne ciddiye aldim nede ugrastim.Gayet mutlu bi sekilde görevimi yerine getirdim.ALLAH bu hakli gururu ve TURK ASKERI olmayi tum arkadaslarimiza nasip etsin:)
arkadasim merhaba,hemserim diyeyim daha dogrusu!bende malatyaliyim(arapgirden).ben de nisan 1 de askerlik yapacagim,oradaki yasayacaklarimizi simdiden tahmin edebiliyorum(yasadiklarin icin de cok uzuldumUnhappy),ayni memleketten olanlar,ayni yabanci ulkede kalanlar,ve "yuksek tahsilli olanlar"diye gruplasmalarin olacagi malum.burada bir cok kisinin de   ayni fikri tasidigina inaniyorum ,senin soyledigin gibi INSAN OLMAK,ayrimcilik yapmamak ,karsisindakini kucuk gormemek gibi ..vs..en onemlisi tabiki.mutlaka bunlari kisilerin  aile,ve gordukleri terbiye ile bagdasmasi muhtemel dir.evet,ne olursan ol ,kim olursan ol ,insan ol,saygida kusur etme,sozunun dogrulugunu ,ve degerini ancak uygulayanlar bilir.hayirli gunler diliyorum.
saygilarimla.

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bu Sayfa 0.031 Saniyede Yüklendi.