![]() |
AnaSayfa Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| |
| Askerlik Hakkında Tüm Sorular | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Cem1971
Newbie
Kayıt Tarihi: 06 Sep 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() Konu: Acil: Hastalik ile ilgili önemli bir soru.Gönderim Zamanı: 06 Sep 2010 Saat 4:44am |
|
Merhaba Arkadaslar,
bir ay sonra Burdurda askerlige baslayacagim, ama maalesef sihatim ile rahatsizligim var. On senedir günün her dakikasi basim dönüyor ve bu yüzden 2004 ile 2006´da acil olarak hastane arabasiyla hastaneye götürüldüm. Oradaki kontröllerde maalesef bas dönmesinin nedenleri ortaya cikmadi. Ama bunlar, basimin dönmedigini manasina gelmiyor. Maalesef daima bas dönmesiyle yasayan 38 yasinda bir insanim. Ayriyeten cocuklugumdan beri, stresli anlarda veya spor yaparken, bütün vücudum kirmizi olarak sisiyor. Doktorlar maalesef bununda nedenini ortaya cikaramadilar. Bu yüzden zaten spor falanda yapamiyorum. Alerji testlerinden birsey cikmiyor. Ama alerji ilaci ile azda olsa biraz bastiriyor. Bu iki hastalik, beni askerlik döneminde asiri derecede zorlayacagini cok iyi biliyorum. O yüzden, son bir sans olarak, askerlikten on gün önce bir Asker Hastanesine giderek orada bunlari anlatacagim. Hastaneye yattigima dair hasteneden kagitlarim var. Orada, doktorlarin gözü önünde biraz spor yaparak vücudumdaki kizarmayi ve sismeyide gösterebilirim. Sorum su arkadaslar: - Benim hastalik durumum ile askerlige gitmeme sansim nasil? - Askeri doktorlar tarafindan alay konusu yapilarak asagilanma sansi ne kadar? - Baska bir öneriniz varmi? Simdiden tesekkür ederim! |
|
|
|
|
Denizdeca
Groupie
Kayıt Tarihi: 29 Jul 2009 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 Sep 2010 Saat 3:58pm |
|
oncelikle çok geçmiş olsuın ...
38 yaşındayım demişsin , o askeliği istersen 56 yaşında ol sana yaptırırlar .. imkan varken gel 21 gün yap... ikinci sorunun cevabı : alay konusu olsan nolacak , adam sen orda can çekişirken seninle alay mı edecek. okadar da değil.. teşhis koyamasa da kotu olduğunu gorduğu zaman sana istiahat verir doktorlar... okadar da kalpsiz insan olamazlar... üçüncü sorunun cevab: ne olursa olsun gel yap 21 gün askerliğini hazır imkanın varken , aradan çıksın gitsin... ekimde gorusmek üzere.. |
|
|
|
|
Cem1971
Newbie
Kayıt Tarihi: 06 Sep 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 Sep 2010 Saat 5:29pm |
Hastaligimi kabul etmezler ise, Ekim ayinda askerligimi yapacagimi yazdim. Hastaligimin, askere gitmemek icin bir neden olup olmadigini ögrenmek istiyorum. |
|
|
|
|
Denizdeca
Groupie
Kayıt Tarihi: 29 Jul 2009 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Sep 2010 Saat 1:45am |
|
tıbbi açıdan öğrenmek istiyosan en güzel cevabı doktorlar verecektir.
ama dediğim gibi bi arkadaşın da konferanslarda duyduyğu gibi "60 yaşında da olsanız size burda 21 gün askerliği tattırıcaz".. o yüzden en iyisi ekim'de git. hastalığın seni rahatsız edecektir ama aradan çıkar şu askelriği , öyle de boyle de zaten kaç yaşında olursan ol yaptıracaklar sana askerliği.. |
|
|
|
|
E.T.
Newbie
Kayıt Tarihi: 19 Aug 2010 Konum: United Kingdom Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 4:47am |
|
Cem1971 Cok gecmis olsun. Pisikolaga gitmeni tavsiye ederim ve en iyi sekilde kendini motive etmeni temenni ederim.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|