![]() |
AnaSayfa Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| |
| Askerlik Hakkında Tüm Sorular | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Alamanyalı
Newbie
Kayıt Tarihi: 28 Dec 2010 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Konu: cifte vatandaslik sorunuGönderim Zamanı: 28 Dec 2010 Saat 8:33pm |
|
Arkadaslar selam bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız ltf .Ben cıfte vatandasım Hollanda ve Turk .Suan Almanyada oturuyorum Turk vatandaslıgından cıkmak ıstıyorum buyuk sebeblerınden bırı ısım geregı devamlı yurtdısında gezmek zorunda kalıyorum yılda en az 6 kez Amerıka canada ya gıdıyorum ve her gıdısımdede Turk vatandaslıgımdan dolayı sınırlarda ınanılmaz zorluk cekıyorum.Turk vatandaslıgımdan cıktıgım taktırde Turkıyede bana mıras kalan ama uzerıme bazıhukuksal sebeblerden dolayı alamadıgım gayrı mulkler var bunların mahkeme surecı 2 yıl kadar daha surecek sanırım bunları ılerde uzerıme alabılırmıyım??Askerlıgım tecıllı bır sıkıntı olurmu cıkarılırken?Bırde cok eskıden kalan acmıs oldugum bır dukkanım vardı turkıyede onu kapattırmıstım fakat malıye ıle bagkur arasındakı ıletısımsızıkten dolayı bana bagkur borcu cıktı ne kadar ugrassamda bır sonuc alamadım vatandaslıktan cıkmamda bır sorun olurmu?Cok tesekkur ederım saygılarımla.Bu konuda yardımcı olucak ınsanıyet namına sahıslar mumkunse emaıl ımede atarlarsa yardımlarını duacıları olurum..
Düzenleyen Alamanyalı - 28 Dec 2010 Saat 8:42pm |
|
|
|
|
cand
Senior Member
Kayıt Tarihi: 15 May 2010 Konum: Vanuatu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
![]() Gönderim Zamanı: 30 Dec 2010 Saat 2:26am |
|
Alamanyalı. TC vatandaşlığından çıkmak için devlete hiçbir borcun olmaması lazım.
Bağkur bir borç, askerlik bir borç. Bunları ödemeden yada tamamlamadan Vatandaşlıktan çıkamazsın. Malvarlığın hususunda bir bilgim yok. Daha sonra alabilir misin yoksa alamazmısın. Ona o konuda bilgili bir arkadaş var ise o cevaplar |
|
|
Her Türk Bebek Olarak Doğar.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|